Permanente Educatie

Permanente Educatie

Met de totstandkoming van de Wet financiële dienstverlening (Wfd) wordt vereist dat u – in het belang van de consument, maar ook van u zelf – de vakkennis op peil houdt! Ons opleidingsprogramma op deze site is hierop afgestemd en voorziet in de specifieke en noodzakelijke Wfd opleidingen, dus maak gebruik van het aanbod! Voor alle opleidingstrajecten geldt – tenzij anders vermeld – dat de deelnemers in aanmerking komen PE punten in het kader van de permanente educatie van de Wfd. Schrijf u zo spoedig mogelijk in voor één of meerdere opleidingstrajecten naar uw keuze.

PE-Registerregistratie

Door het volgen van de workshop Hypotheken (PE-SEH) komt men in aanmerking voor de te behalen verplichte punten in het kader van de permanente educatie voor Erkend Hypotheekadviseur. In het kader van permanente educatie zijn er met betrekking tot een aantal opleidingen – voor zover op ons programma opgenomen – ook punten te behalen voor: RMIA – Registermakelaardij in Assurantiën, RAIA – Register Adviseur in Assurantiën, FFP – Federatie Financiële Planners, NIVRE – Nederlands Instituut voor Register Experts. Dit is veelal vermeld bij de betreffende cursus of workshop.

Certificering

Voor de meeste – niet examengerichte – opleidingstrajecten ontvangt iedere deelnemer na afloop een FiDi/Pé-certificaat op basis van aanwezigheid, waar nodig met vermelding van de behaalde PE-punten. Van belang voor uw dossier: “Wfd proof”!

Assurantieclubs

Kijk voor de aangesloten assurantieclubs van dit moment hier.